lørdag 28. januar 2012

Fra grell gul til til lys og kul

Rommet før oppussing. Gult og atter gult. Lampen i taket hang her da vi flyttet inn. Sammen med det gule ser den ikke bra ut, men kanskje litt hvitt vil gjøre den godt. 


Skapet er bygget inn i rommet, og det skal beholdes. Er god plass i det, pluss at det gir rommet særpreg. Har en lur fremtidsplan for skapdørene.


Er heldigvis et lite rom, så arbeidet bør ikke ta alt for lang tid.

fredag 27. januar 2012

Engelen bærer tungt, gitt

Vi måtte innse at det perfekte smykkestativet ikke fantes. Så vi laget et. Trenger kun ståltråd og en knipetang.  Form som du vil. Denne engelen var egentlig bare en test, men den funket så bra at den er blitt hengende i et helt år allerede. 


Forsøk deg frem. Lurer litt på å lage et av tekst. Eller en kan jo forme et hus der det kan henge smykker fra taket og øredobber ut av vinduene. Vi ønsker oss flere tips!!

Vi har en plan!

Oppussingsplaner på gang. Vi drar til IKEA og gir reolene litt mindre å bære på. Som nevnt bor vi i to leiligheter rett ved hverandre. Vi hjelper hverandre med oppussing og gir hverandre gode tips. Denne gangen er det et lite soverom som skal få ny farge og stil. På forhånd har vi tittet i blader og sett litt i butikkene for å få inspirasjon.


 Dette rommet skal få lyse farger med innsalg av kontraster i svart og litt knallfarger. Da blir det lett å gjøre små, rimelige forandringer etterhvert. Naturmaterialer får frem nordmannen i rommet, så litt saueskinn og kurver må på plass. 


Fordi vi har orientert oss litt på forhånd, fikk vi maling på tilbud. De vanlige kjedene har ofte tilbud på lady-maling 3 liter. Vi plukket kun med oss det vi TRENGER fra IKEA. VI lager liste på forhånd, og ser litt kritisk på alt vi putter i handlevognen. IKEA er i utgangspunktet billig, men det blir fort dyrt dersom man putter,putter,putter oppi vognen!

Ord

Endelig kom kjøleskapspoesien på plass. Har stått på ønskelisten lenge. Nå fornyes kjøleskapet daglig, og venner og familie bidrar gjerne med gode ord (og noen litt rare..)


Kan kjøpes hos TING. Finnes på flere språk. Sett de sammen i fine mønstre eller grupper. Dekorasjon!